Kan ik mijn ogen laten laseren

Ooglaserbehandelingen zijn niet voor iedereen weggelegd. Er is een grondig vooronderzoek nodig om de vraag "kan ik mijn ogen laten laseren" te beantwoorden. Ook kan pas na onderzoek bepaald worden welke ooglaserbehandeling voor iemand het meest geschikt is. De volgende punten zijn van belang:

In de volgende gevallen kan een ooglaserbehandeling niet worden uitgevoerd:

Lasek lasermethode

De Lasek ooglaserbehandeling methode is geschikt voor bijziendheid tot -8 D, verziendheid tot +4 D en astigmatisme (cilinderafwijking) tot 6 D. Lasek kan ook toegepast worden bij een dun hoornvlies.

Lasik lasermethode

De Lasik ooglaserbehandeling lasermethode is geschikt voor bijziendheid tot -10 D, verziendheid tot +4 D en astigmatisme (cilinderafwijking) tot 6 D.

PRK lasermethode

De PRK lasermethode is geschikt voor bijziendheid tot -5 D, verziendheid tot +3 D en astigmatisme (cilinderafwijking) tot 3 D. PRK kan ook toegepast worden bij een dun hoornvlies.

Femtosecond lasermethode

De Femtosecond lasermethode is geschikt voor bijziendheid tot -10 D, verziendheid tot +4 D en astigmatisme (cilinderafwijking) tot 6 D. Ook voor mensen die niet in aanmerking komen voor een reguliere Lasik ooglaserbehandeling vanwege droge ogen of een te dun hoornvlies.

Conductieve Keratoplastiek (CK)

conductieve keratoplastiek is geschikt voor mensen die last hebben van leeftijdsgerelateerde verziendheid (presbyopie). Om dichtbij goed te kunnen zien hebben zij een leesbril nodig. CK wordt alleen toegepast bij mensen ouder dan 40 jaar met een oogafwijking tot +3 D.

Ooglaserbehandeling, kan ik mijn ogen laten laseren?

"Ooglaserbehandeling: kan ik mijn ogen laten laseren?"

disclaimer | privacy | © 2019 | ooglaserbehandeling.com | sitemap